En tanke som gav ett fantastiskt resultat

I köket tillbringar du säkert mycket tid. Där lagar du mat, äter, öppnar du din post och lägger den på köksbordet och du gör allt detta varje dag. Oftast tänker du nog inte på hur det ser ut i ditt kök, du är så van vid det att du blir ”hemmablind”.

Men rätt som det är så tycker du att köksluckorna behöver målas om, färgen på väggarna är tråkiga och vitvarorna fyller inte längre den funktion som du skulle vilja eller designen på dem är inte din stil. Då börjar du fundera på om det är dags att renovera köket. Men det innebär ju så mycket jobb och var ska du laga mat och äta när renoveringen pågår? Nej, köket får vara som det är ett tag till.

Tanken på renovering har bitit sig fast

Trots att du tänkt att köket får vara som det är ett tag till så kan du inte sluta tänka på att renovera det. Det är som att dina ögon drar sig till allt som har med köksrenovering att göra. Plötsligt tycker du att du ser det överallt på TV, i tidningar, på nätet och till och med tycker du att många pratar om att renovera sitt kök. Då bestämmer du dig, köket ska renoveras, nu eller aldrig och ditt beslut blir att det ska göras nu.

Nu när du bestämt dig så börjar en spännande tid där du bestämmer färg och design på köksluckorna och vitvarorna, färg på väggarna och kanske du till och med bestämmer dig för att göra något med golvet och taket. Du besöker olika firmor för att få mer information om vad som finns att välja på och vad som kan göras i just ditt kök.

När allt är över

Innan du startade upp jobbet med att renovera ditt kök så anade du att det skull ta tid innan det skulle bli klart och ja, precis så är det, att renovera köket tar tid. Vissa dagar ångrar du att du drog igång det hela och vissa dagar tycker du att det ska bli så spännande att få se resultatet.

Men en vacker dag så är renoveringen klar och vad du än valde att göra så sitter du nu i ditt fantastiskt fina kök. Nu är allt slit med renoveringen över och du har ett resultat som du kommer att vara nöjd med i många år.